Hurlston

 

Client brief:

Hurlston is a colonial-style clubhouse with great views of the Bowland Fells and the Pennines. The new swimming pool area was designed to provide tranquillity & present the perfect environment in which to swim, lounge & relax. Composite imaging was asked by the project manager to create some vibrant imagery to enhance the final design of the pool. A set of tropical plant images were created especially for the scheme and colour matched to the blue tiles on the interior of the pool itself.

Materials used:

Six waterproof acrylic panels were designed to fit into the wall recesses that had already been created as an interior feature, and lit from above.

The Artwork Solution:

The six panels created provide a stunning interior feature for members to enjoy as they relax in the club.