Regeneris

 

The Client Brief:

Regeneris, a specialist economic development and regeneration consultancy in the North West asked composite imaging to create a special artwork commission for their new office in Altrincham. Our brief was to produce a photographic montage using the company corporate colour scheme and a selection of photographs they already owned reflecting the nature of the business.

The Materials Used:

Two large scale panels were created to sit side by side on a wall with a glass office partition separating them. Digital print was used on our premium quality acrylic with anodized aluminium fixings.  At a later date a second corporate commission was requested utilising the same artwork, but produced as a split panel to conceal a set of unsightly cupboards. A more limited budget was available for this project, & the panels also had to be light in weight so they could easily be lifted off for access to the storage so they were produced on 6mm MDF. Click here to find out more about our Acrylic products

The Artwork Solution:

Two dynamic compositions were produced to create a great corporate and distinctive presence in the offices. The client was delighted with the result.